Fanny Klüft Selection

Fanny Klüft Selection - vad är det?
När jag startade mitt företag 19 år gammal ville jag att det skulle heta TOP SELECTION. Nu var det tydligen redan taget av mtv...så det fick kort och gott bli Fanny Klüft Selection :-) mitt eget lilla företag som jag tänkte frälsa hela världen med...







Benstyrka med barnen


Barnen är små vandrande vikter, ju större barn desto tyngre vikt. Sätt dem på axlarna och gå eller spring upp för trappor. Garanterad mjölksyra i dina ben och tjut av skratt från barnet.
Sen kan du stå stilla med barnet på axlarna, ta ett stort kliv fram och tryck dig sen tillbaka. Tänk på att hålla buktrycket så att inte barnet trillar av axlarna och du skadar ryggen. Kör växelvis varannat ben till du blir ordentligt trött.
Sätt sen barnet eller kanske barnen i en skottkärra och spring en runda. Barnen kommer att skrika "spring fortare", du kommer få en ordentlig utmaning och dina grannar kommer undra vad du åt till frukost = "vad håller du på med?" Du kan köra två olika viktvarianter. Sitter barnen och tittar framåt blir det mycket tyngre än om de åker baklänges. Detta upptäckte jag efter kilometer av framlängeslöpning....men ack så skönt för underarmarna när jag kom på det :-)

Min underbara systerdotter är uppe och hälsar på. Hon hjälpte oss att bära ved. Även det är en utmaning för ben, armar, mage och rygg. Vi stoppade ner ved i ICA och IKEA kassar och bar upp för trappor och slängde sen in i vedboden. Hon hade en munkjacka på sig med tryck på ryggen från senaste träningslägret "Carro Camp". Hos oss är hon på Fanny Camp; rolig, funktionell och effektiv träning för hela kroppen :-) Även om hon med glimten i ögat pratade om barnarbete...undrar just om hon har någon träningsvärk idag he he he.
Ved är en bra uppfinning eftersom den värmer flera gånger om. Dels ska du hugga ner trädet, sen såga upp i lämpliga bitar, klyva, bära in och stapla i vedboden SEN får du värme när du eldar med det!

Upp och hoppa, ut och kör rolig benträning med dina barn!! Om du inte har barn och grannen vägrar låna ut sina kan du alltid leta upp en stock eller två som du kan slänga upp på axlarna. Det finns alltid ett sätt att utmana sig i sin träning det är bara fantasin som sätter gränserna.

2 kommentarer:

  1. Hm min unge är 190cm och väger 85kg,kan jag låna någon mindre av dig?

    SvaraRadera
  2. vad duktig du är på att hitta bra ideer väldigt inspirerande att läsa kram Eva.

    SvaraRadera