Fanny Klüft Selection

Fanny Klüft Selection - vad är det?
När jag startade mitt företag 19 år gammal ville jag att det skulle heta TOP SELECTION. Nu var det tydligen redan taget av mtv...så det fick kort och gott bli Fanny Klüft Selection :-) mitt eget lilla företag som jag tänkte frälsa hela världen med...







Hälsokonvent!

Vilka två härliga dagar! Igår började e3education årliga Hälsokonvent på Elite Hotel Marina Tower i Nacka. Här är ett helt gäng friskvårdstokiga människor samlade för att bli inspirerade av landets främsta experter inom ledarskap och coaching, motions- och träningstrender, försäljning och kommunikation, medicinsk hälsa samt vetenskap och forskningsmetoder. Ett tillfälle för nätverkande inom branschen och ett avslappnat tillfälle att träffa olika leverantörer. Vi är ett helt gäng representerade från Medley

De föreläsningarna jag var på igår handlade om;
1. Stärk ditt immunförsvar - minst 60% kanske 80% av de sjukdomar som vi drabbas av går att undvika.
2. Livet - stress, sömn och hälsa.
3. Varför blir inte smala människor feta? Fetmans inverkan på ämnesomsättningen.

Idag ska jag gå på;
1. Hur kan vi skapa ett arbetsklimat som vi trivs i och som leder oss framåt?
2. MMT= Maximum Metabolic Training! För ökad ämnesomsättning, bättre form och viktbalans.
3. Hjärnvägen till framgång! Utveckla din potential och frigör din energi!

Förstår ni nu när jag inledde dagens blogg med "två härliga dagar!"? Thomas Lindell och hans gäng på e3education har verkligen ännu en gång fått till ett fantastiskt program. Jag lovar att jag ska skriva om detta i min blogg men jag väljer att portionera ut det så att ni hinner suga på karamellen ett tag ;-)

Ett roligt citat om att göra förändringar vid viktnedgång som jag tar med mig från gårdagen är Fredrik Nyströms kommentar; "Du ska ju inte göra något nytt, det enda du ska göra är att hoppa över något t ex hoppa över att ta en kaka - hur svårt kan det va?"
När man ser det på det sättet har han en poäng. Vi ska alltid göra ditten eller datten, ät detta, träna si eller så. Men när det handlar om att t ex gå ner i vikt är det vissa saker du behöver hoppa över så hur svårt kan det va? ;-)
Apropå hoppa, gårdagens musik inbjöd till hopp och dans på dansgolvet från start till slut ett par timmar senare. Finns väl ingen bättre motion än att få dansa med ett gäng härliga människor till kanonbra framförd musik? Jump!

1 kommentar:

  1. Klüftan, du är verkligen imponerande, i en unik balans mellan knopp & kropp! TL

    SvaraRadera