Fanny Klüft Selection

Fanny Klüft Selection - vad är det?
När jag startade mitt företag 19 år gammal ville jag att det skulle heta TOP SELECTION. Nu var det tydligen redan taget av mtv...så det fick kort och gott bli Fanny Klüft Selection :-) mitt eget lilla företag som jag tänkte frälsa hela världen med...







100% träningskonvent

Kolla in vad våra kunder och gyminstruktörer i Stockholms Medleyanläggningar m.fl har chans att delta på!

Zumba med Fernando Brito

Zumba är en enkel träningsform till rolig musik! Zumbas musik är till mestadels latinamerikans och varje låt har en egen koreografi utformad av 4-5 olika danssteg. Alla låtar utgör tillsammans en intervallträning, det vill säga en kombination av snabba och långsamma rytmer.

Functional Moves med Agneta Antonsson
Functional Moves® är funktionell gruppträning som ger dig styrka och kondition. Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser och passar alla oavsett träningsstatus och ålder. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans.

Afropowerdance med Line Thomson
Släpp loss till heta trumrytmer som lockar fram svettdroppar och skratt. Alla kan dansa = passar alla!

Ruffie med Musse Hasselvall och Usama Aziz
Ruffie bygger på par- och situationsövningar. Övningar som länge har använts inom kampsport. Övningarna bygger på att man samarbetar och använder sin partner som träningsredskap. Kampövningarna består av tydliga moment och uppgifter. I Ruffie finns det även ett individuellt moment bestående av rena fysiska övningar för att garantera att man får sig en riktig genomkörare och tar ut sig till max.

Olympisk styrka med Jari Ketola
Olympisk styrka är elitinriktad träning som även kan anpassas till motionärer. Här tränar du flera fysiska kvaliteter som statisk och dynamisk styrka, rörlighet, koordination och balans. Det är en tidseffektiv träning med fokus på funktionell styrka.

BODYCOMBAT med Anett Gharbi
BODYCOMBAT® är den ultimata kampsportsklassen. Motiverande musik med en kombination av olika självförsvars-discipliner som till exempel karate, Kung-Fu och thaiboxning.

BODYPUMP med Anett Gharbi
BODYPUMP® är garanterat effektiv och svettig styrketräning med skivstång till kraftfull och motiverande musik.

MoJo Yoga med Christine Myrberg
MOJO Yoga är ett 60-minunters förkoreograferat yogakoncept som uppdateras 3 gånger per år. Passet är en kommersiell form av yoga som tilltalar en bred kundgrupp. Alla begrepp och uttryck är på svenska och en MOJO Yogaklass är både effektiv, fysisk och lättillgänglig.

Workshops:

Funktionell träning med Katarina Woxnerud och Jose Nunez
Testa hur du kan utmana dig själv. Glöm den traditionella ”likanatomin” som grundar sig på muskelfunktioner hos döda kroppar. Vid träning arbetar vi med levande kroppar – ofta i andra positioner än liggande. Fyll dig med nya tankar och inspiration i denna workshop med Katarina och Jose.

TRX och Flowin med Concept
TRX Suspensional Training, här använder man den egna kroppstyngden och gravitation för att framkalla styrka, balans, flexibilitet och stabilitet. Perfekt som gruppträning men även som hemträning. Flowin är funktionell styrketräning där du tränar balans, stabilitet och styrketräning på en glid och friktionsmatta med bara din kropp och friktion som motstånd.

Föreläsningar:

Mental träning med Lotta Wallin
Kom och lyssna på en intressant föreläsning om sambandet mellan olika personlighet mentala färdigheter och idrottsprestation, t ex på vilket sätt personrelaterade beteendemönster och situationsspecifika reaktionsmönster interagerar med prestationen. Lotta Wallin är grundutbildad kognitiv beteende terapeut (Steg-1), beteendevetare och mental tränare. Lotta har en gedigen utbildning inom bl. a positiv psykologi, pedagogik, fysiologi, samtalsmetodik,kognitiv neurovetenskap samt mental träning. Lotta har gjort flera studier om hur våra tankar påverkar oss, både inom prestation och hälsa. Hon har också över sjutton års erfarenhet av friskvårdsbranschen, från Sverige, Hongkong och USA.

Träningsberoende med Magnus Lindwall
Magnus Lindwall är doktor i psykologi och forskare vid Psykologiska Institutionen, Göteborgs Universitet. Magnus forskningsområde är framförallt relationen mellan fysisk aktivitet/motion/träning och mental hälsa och hans avhandling handlar om effekter av motion och träning, på självuppfattning inriktat mot kroppen. Under seminariet kommer Magnus att belysa kopplingen mellan träning, självkänsla och träningsberoende.

Kosttillskott – behövs det? Med Susanne Gustafsson
Behövs kosttillskott när man tränar? Under seminariet kommer Susanne att belysa den senaste forskningen kring mat och kosttillskott. Susanne är legitimerad dietist med kompletterande kurser i fysiologi, beteendeförändring, preventiv medicin och ätstörningar; från fetma till anorexi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar